KWB Ertvelde sinds 1952
KWB staat voor "Kristelijke werknemersbeweging". KWB is een gezinsgerichte vereniging, met een waaier aan activiteiten voor het hele gezin. Leuke ontspannende activiteiten, leerzame avonden, sportactiviteiten, uitstappen, u ontdekt ze allemaal op de activiteiten pagina. Bij lidmaatschep van € 30.00 per jaar voor één gezinslid kan het hele gezin meedoen!!! En uw lidkaart is geld waard.
Onze vereniging is opgericht in 1952 en heeft uiteraard een rijke
geschiedenis. We tellen momenteel 112 leden waarvan ons trouwste lid is aangesloten sinds 1958. We hadden bijna 25 jaar ons lokaal met voetbalveld in de Stenenmolenstraat en zijn sinds juni 1998 gehuisvest in de Lindenlaan 33 te Ertvelde. Ons jongste lid is geboren in 2000 ons oudste in 1925. Dit vraagt dus een aktiviteitenkalender met voor elk wat wils, zoals U kunt opmerken in ons jaarprogramma.

Voel je er ook wat voor om bij een van onze aktiviteiten aanwezig te zijn?
E-mail dan zonder aarzelen Uw naam en adres of telefoonnummer: een van de volgende dagen zal een afvaardiging van ons bestuur U met een bezoek vereren en nog meer uitleg verschaffen over het reilen en zeilen van onze dynamische vereniging. Of hebt u specifieke vragen, neem dan kontakt op met één van onze leden van ons bestuur.

Voor € 30 bent U een jaar lang lid van onze KWB vereniging, en met die lidkaart kan men niet alleen aan onze activiteiten voordelig deelnemen, her en der zijn nog heel wat kortingen te verkrijgen o.a. bij sommige boekhandels, pretparken, Internet , e.d.m., zie ook onze nationale
KWB website.